Rubrieken:
Nieuws
Zalen
Toernooi
Foto's
Contact
Guestbook
Links
Sponsors
 
   
     
     
 
Verslag 2de editie Tornooi
 

Om stipt 9u00 trapten Dream Evil & Cheers Woluwe deze 2de editie op gang. Er werd de ganse dag strijd geleverd met vaak mooie combinaties en knappe doelpunten. Vooral Cheers maakte in de A-poule indruk en won simpel zijn 3 wedstrijden. Hiermee maakte het de favorietenrol volledig waar. Avergum, Rapid Waterschei en Dream Evil speelde dan ook al snel voor de ere-plaatsen.

In de poule B werd er vooral uitgekeken naar Borrekensveld Strombeek, de kampioen uit 3de Provinciale D en in een nog niet zolang verleden nog middenmoter in 3de nationale. Wico 2 kwam zijn titel verdedigen maar had enkele smaakmakers noodgedwongen moeten thuislaten. Ook Joepie Oudergem was terug van de partij. Vorig jaar goed voor een 4de plaats. Dat er met E-Sensi en ZVC Olé Olé nog 2 gelegenheidsploegen leek niemand zorgen te baren.

Doordat er in poule B 5 ploegen speelden was de poule erg spannend. Bovendien ging E-Sensi al snel Borrekensveld kloppen nadat ze ook al Joepie Oudergem hadden bedwongen. Toen net na de middag ook Oudergem die van Strombeek klopten, kregen we een spannende strijd tussen Oudergem en E-Sensi  voor de groepswinst.

In de finales bleken alle ploegen van de B-poule de betere van de A-poule.

De finale zelf tussen Cheers Woluwe en E-sensi was een boeiend kijkstuk. Cheers stevend ook nu weer vlot naar de overwinning kwam snel 3-0 voor maar dan stokte de machine. E-sensi knokte zich geleidelijk aan terug in de match en ging er over 3-4. Cheers voerde de druk op maar kwam niet meer tot scoren waardoor E-Sensi verdient onze 2de editie won.

Opmerkelijk: Wico winnaar van vorig jaar werd 9de en laatste. E-sensi & Joepie Oudergem verloren geen enkele wedstrijd. ZVC Olé OLé, Rapid Waterschei en Wico wonnen geen enkele wedstrijd.